Løgpoulard
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
500
g
Løg
1
fed
Hvidløg
20
g
Margarine
1
spsk
Paprika
1
tsk
Salt
1
stk
Poulard
1
dl
Vand
2
dl
Ymer
Salt
Peber
Tilbehør: løse ris
Fremgangsmåde
Løg og hvidløg hakkes og svitses i margarinen. Paprika og salt tilsættes, og løgene småkoger Ca. 2 time. Poularden skæres i kvarte eller ottendedele og lægges ned i løgblandingen. Vand og ymer hældes over.
Poularden simrer i løgblandingen Ca. 3/ time, til den er mør.
Løgblandingen smages til med salt og peber og serveres til poularden.
Poularden simrer i løgblandingen Ca. 3/ time, til den er mør.
Løgblandingen smages til med salt og peber og serveres til poularden.
Søgeord: poulard, løg, hvidløg, paprika, ymer, løse, ris
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
poulard, løg, hvidløg, paprika, ymer, løse, ris
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
poulard, løg, hvidløg, paprika, ymer, løse, ris
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/loegpoulard/
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/loegpoulard/