Logo
www.mad-og-drikke.dk

Kyllingegryde med rødvin

(1) 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
1
stk
Kylling "delt i 6-8 stykker"
delt i 6-8 stykker
2
spsk
Smør
3
dl
Vand
1
dåse
Flåede tomater
3 - 4
spsk
Tomatpure
1
stk
Hønsebouillonterning
250
g
Champignon
2
spsk
Mel
1
dl
Rødvin
2,5
dl
Piskefløde
Salt
Peber
Hvidløg "evt."
evt.
Babymajs

Tilbehør: salat og løse ris

Fremgangsmåde

Kyllingestykkerne brunes i en stegepande og lægges efterhånden over i en gryde.

Panden koges af med vand, dåsetomater, tomatpuré og 1 hønsebouillonterning og hældes over kyllingestykkerne, der småsteger under låg i 20 min.

Imens småsteger på panden i lidt smør champignoner i kvarte, herover drysses mel, og der spædes med vin og fløde og krydres med salt og peber. Det koger i 5 min og hældes over kyllingestykkerne, der nu småsimrer videre i ca. 30 min.

Babymajs kommes i gryden og koger med nogle min.

Retten smages til og serveres med salat og løse ris.



Søgeord: kylling, rødvin, flåde, tomater, piskefløde, hvidløg, babymajs
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Svær
Pris: Dyr
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Fest egnet , Finere madlavning , Hverdagsmad

Højtider:
Mortens aften , Thanksgiving

Søgeord:
kylling, rødvin, flåde, tomater, piskefløde, hvidløg, babymajs
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/kyllingegryde-med-roedvin/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her