Logo
www.mad-og-drikke.dk

Kylling med karry med græskar

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 2 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
0,5
stk
Løg
0,25
stk
Citrongræs
200 - 250
g
Hakket kyllingekød
1
spsk
Olie
1
tsk
Karry
1
tsk
Sennepsfrø "gule"
gule
1
drys
Kardemomme
1
dåse
Kokosmælk "lille"
lille
1 - 2
spsk
Limesaft
1
stk
Hokkaidogræskar "skrællet"
skrællet
Salt
Peber

Tilbehør:
2 naanbrød
citronmelisse

Fremgangsmåde
Hak løg og citrongræs fint. Svits kød, løg og citrongræs i olie og tilsæt krydderierne. Hæld derefter kokosmælk og lidt limesaft. Lad det koge i 5 min.

Skær græskarret i terninger og kom dem, evt. sammen med lidt vand. Kog retten 10-12 min. mere, til græskarret er mørt. Smag til.

Server med nannbrød og et drys citronmelisse.


Søgeord: kylling, karry, græskar, hokkaidogræskar
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Højtider:
Halloween

Søgeord:
kylling, karry, græskar, hokkaidogræskar
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/kylling-med-karry-med-graeskar/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her