Logo
www.mad-og-drikke.dk

Kylling i tomatsauce med hvidløg og persille

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
1
stk
Kylling "skåret ud i 6-8 stykker"
skåret ud i 6-8 stykker
1
tsk
Salt
1
tsk
Paprika
2
dåser
Flåede tomater
2
fed
Hvidløg "finthakkede"
finthakkede
0,5
dl
Persille "hakket"
hakket

Fedtfattig ret.

Tilbehør: ris og salat

Fremgangsmåde

Skær eventuelt løst skind og fedt fra kyllingestykkerne. Brun kyllingestykkerne godt på alle sider på en stor pande eller stegegryde uden fedtstof. Hvis der er meget fedt smeltet fra kan det evt. kasseres. Drys med salt og paprika.

Blend de flåede tomater og hæld dem over kyllingen. Tilsæt hakket hvidløg og lad det hele simre i gryden under låg i 25 min. Tilsæt hakket persille og lad saucen koge endnu 5 min.

Smag til med salt og server kyllingen med kogte ris og en stor skål grøn salat.



Søgeord: kylling, tomatsauce, hvidløg, persille, paprika, fedtfattig
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Velegnet til:
Fedtfattig mad , Sund opskrift

Søgeord:
kylling, tomatsauce, hvidløg, persille, paprika, fedtfattig
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/kylling-i-tomatsauce-med-hvidloeg-og-persille

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her