Logo
www.mad-og-drikke.dk

Kold agurkesuppe med mynte og rejer

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 6 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
2 - 3
stk
Skalotteløg
Olie
0,75
l
Grøntsagsbouillon
0,5
l
Yoghurt naturel
1
stk
Agurk
400
g
Rejer
1
bundt
Mynte "friskhakket"
friskhakket
Salt
Peber
Citronolie

Tilbehør: lunt ciabattabrød

Fremgangsmåde

Sautér finthakket skalotteløg i lidt olie, til de er klare. Tilsæt bouillon, kog 5 minutter og sæt suppen til afkøling.

Pisk yoghurten i den kolde suppe. Skær agurken i små tern og kom dem i suppen sammen med rejer og hakket mynte. Sæt suppen i køleskabet og lad den trække mindst 30 minutter, så den er iskold.

Smag til salt og peber, dryp med citronolie og pynt med lidt frisk mynte. Server lunt brød til denne dejlige suppe forret.



Søgeord: skalotteløg, grøntsagsbouillon, suppe, rejer, agurk, mynte, citronolie, forret
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Forret , Suppe

Opskriftstype:
Fest egnet , Finere madlavning , Hverdagsmad

Højtider:
Nytår , Valentine

Velegnet til:
Fedtfattig mad , Sund opskrift , Vegatarmad

Begivenheder:
Sommerfest

Søgeord:
skalotteløg, grøntsagsbouillon, suppe, rejer, agurk, mynte, citronolie, forret
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/kold-agurkesuppe-med-mynte-og-rejer/
Kommenter
Giv stjerner
Stjerner (skal udfyldes):

Navn (valgfrit):


Evt. begrundelse (valgfrit):


Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her