Kinesiske kødboller
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
400
g
Hakket svinekød
3
spsk
Soya / soja / soyasauce "kinesisk"
1
tsk
Sukker / melis / stødt melis
0,5
tsk
Salt
1
fed
Hvidløg "hakket"
1
tsk
Maizena / maizenamel
1
stk
Forårsløg / springløg "hakket"
1
spsk
Ingefær "finthakket frisk"
0,5
dl
Olie
Også kaldet løvehoveder.
Tilbehør: løse ris
Tilbehør: løse ris
Fremgangsmåde
Bland det hele sammen. Form farsen til boller på størrelse med en nød. Steg kødbollerne i varm olie.
Kødbollerne skal være sprøde udvendig og bløde indvendig.
Server kødbollerne med løse ris.
Søgeord: Kinesiske, kødboller, løvehoveder, løvehoved, svinekød
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
Kinesiske, kødboller, løvehoveder, løvehoved, svinekød
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
Kinesiske, kødboller, løvehoveder, løvehoved, svinekød
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/kinesiske-koedboller
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/kinesiske-koedboller