Logo
www.mad-og-drikke.dk

Kartoffelpasta

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
1
kg
Kartoffel / kartofler
130
g
Hvedemel
Salt
Peber
2
stk
Æg
Muskatnød "reven"
reven
3
spsk
Smør
4
spsk
Rasp

Fremgangsmåde

Kog kartoflerne og lad dem stå natten over og køle af.  Derefter skrælles og rives let på et rivejern. Drys nu ca. 2/3 af melet over kartoflerne, krydr med salt, peber og muskatnød.

Pisk så æggene i et lille fad med en gaffel, bland æg og kartoffelmasse med gaflen. Tryk det hurtigst muligt sammen til en glat dej. Hvis den klistrer tilsættes mere mel.

Sæt nu en stor gryde vand over tilsat lidt salt. Tag lidt mel på hænderne og del dejen op i små portioner, alt efter hvor store kartoffelbollerne skal være. Hver lille dej portion trilles til en kugle. Læg kartoffelbollerne ned i vandet, lad det koge op igen. Lad det så stå at trække med låget halvvejs på i 10-20 min., til alle bollerne er dukket op til overfladen igen.

Smelt smørret i en lille pande, rør raspen i smørret og lad det blive lækkert brunt.

Tag bollerne op med hulskeen, lad dem dryppe af og drys dem med smørraspen.



Søgeord: Kartoffelpasta, pasta, kartoffel, kartofler, tilbehør
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Svær
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Tilbehør

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Søgeord:
Kartoffelpasta, pasta, kartoffel, kartofler, tilbehør
Muligheder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her