Logo
www.mad-og-drikke.dk

Kartoffelmos med ristet bacon og frisk basilikum

(1) 4 Personer

Kartoffelmos med ristet bacon og frisk basilikum - Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Bemærk: Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
1
kg
Kartoffel / kartofler
100
g
Bacontern
1 - 2
spsk
Basilikum (frisk) "hakket"
hakket
1
dl
Mælk
Kogevand "lidt"
lidt
20
g
Smør

Fremgangsmåde

Skræl kartoflerne og skær dem i terninger. Kog dem møre i vand (uden salt) ca. ½  time.

Rist baconterningerne og hak basilikummen og stil begge dele til side.

Steg kødet mens kartoflerne koger. Hæld så vandet fra og pisk dem igennem. Tilsæt lidt mælk og kogevand til konsistensen er tilpas. Rør smør i og smag til med salt og peber. Vend bacon og basilikum i.



Søgeord: Kartoffelmos, kartoffel, kartofler, kartoffelret, kart
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret , Tilbehør

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Velegnet til:
Fedtfattig mad , Sund opskrift

Søgeord:
Kartoffelmos, kartoffel, kartofler, kartoffelret, kart
Muligheder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her