Logo
www.mad-og-drikke.dk

Karsemayonnaise

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 1 Glas

Ingen billede
Intet billede
Glas:
Antal
Ingredienser
Info
1
bakke
Karse
3
dl
Smagsneutral olie
1
stk
Citron
2
stk
Æggeblommer
1
tsk
Hvidvinseddike
1
tsk
Dijonsennep
Salt
Peber

Fremgangsmåde

Klip karsen, og blend den helt fint sammen med olien. Pres citronsaften, og bland 2 spsk. citronsaft, æggeblommer, eddike og sennep sammen i en skål. Hæld meget langsomt olien i skålen lidt ad gangen, imens du pisker mayonnaisen med en håndmikser. 

 

Smag den færdige mayonnaise til med salt og peber. Tilsæt mere citronsaft, hvis du vil have en syrligere mayonnaise. Opbevar mayonnaisen på køl. Servér den gerne sammen med f.eks. fisk eller bagte grøntsager.



Søgeord: mayonnaise, karsemayonnaise, hjemmelavet mayonnaise, krydderurte mayonnaise
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Tilbehør

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Højtider:
Pinse , Påske

Velegnet til:
Smørebrød

Begivenheder:
Påskefrokost , Pinsefrokost

Søgeord:
mayonnaise, karsemayonnaise, hjemmelavet mayonnaise, krydderurte mayonnaise
Muligheder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her