Karrykoteletter i fad
(1)
4 Personer

Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Personer:
Antal
Ingredienser
6 - 8
stk
Svinekoteletter "store"
1
dåse
Ananas "i skiver"
1
glas
Champignon
2,5
dl
Madlavningsfløde "18 %"
1
stk
Grøntsagsbouillonterning
1
spsk
Karry
Salt
Peber
Maizena / maizenamel "til jævning"
Tilbehør: ris
Fremgangsmåde
Krydr koteletterne med salt, peber og karry. Steg dem på en pande og læg dem i et fad med stanniol over, som placeres i en 150° varm ovn.
Hæld saften fra ananas og champignons og gem den. Steg ananasskiverne og læg en på hver kotelet. Rist champignons på panden og kom en skefuld på hver kotelet.
Kom en klat smør på panden og brand en skefuld karry af. Dernæst tilsættes saften, herefter fløde og bouillonterning og saucen jævnes om nødvendigt.
Saucen serveres ved siden af i egen skål.
Søgeord: Karrykoteletter, fadkoteletter, svinekotelet, kotelet
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
Karrykoteletter, fadkoteletter, svinekotelet, kotelet
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
Karrykoteletter, fadkoteletter, svinekotelet, kotelet
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/karrykoteletter-i-fad/
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/karrykoteletter-i-fad/