Logo
www.mad-og-drikke.dk

Kanelkringle med fyld

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
0,75
dl
Vand "lunkent"
lunkent
50
g
Gær
125
g
Margarine
400
g
Mel
1
spsk
Sukker / melis / stødt melis
2
stk
Æg
Fyld
100
g
Margarine
100
g
Sukker / melis / stødt melis
1,5
tsk
Kanel
Æg "til pensling"
til pensling
Tesukker "evt."
evt.

Fremgangsmåde
Vand og gær røres sammen. Margarinen smuldres i melet. Vand, sukker og æg tilsættes, og dejen æltes sammen. Dejen rulles ud til en aflang plade.

Fyldet røres sammen og smøres på midten af dejen. Dejen rulles sammen som en roulade og formes til en stor kringle på pladen. Hæver et lunt sted ca. ½ time.

Pensles med æg og drysses med tesukker.

Bagetid; 20 - 25 min. ved 200 grader. 


Søgeord: kanelkringle, kringle, margarine, æg, sukker, kanel, , mel, kage
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Bagværk , Kage , Brød

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Jul , Fastelavn

Begivenheder:
Barnedåb , Bryllup , Fødselsdag , Jubilæum , Kobber/sølv/guld bryllup , Julefrokost

Søgeord:
kanelkringle, kringle, margarine, æg, sukker, kanel, , mel, kage
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/kanelkringle-med-fyld/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her