Logo
www.mad-og-drikke.dk

Julelagkage

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
Dej
4
stk
Æg
125
g
Sukker / melis / stødt melis "1.5 dl"
1.5 dl
125
g
Hvedemel "2 dl"
2 dl
1
tsk
Bagepulver
Fyld
2
stk
Appelsiner "saften heraf"
saften heraf
1
dl
Æblemos
2
dl
Sveskemos
4
dl
Piskefløde
2
tsk
Vanillesukker / vaniljesukker
1
blade
Husblas
Pynt
Svesker
Nøddekerner

Fremgangsmåde

Pisk æg og sukker hvidt og skummende. Vend mel og bagepulver i. Hæld dejen i en velsmurt springform og bag ca. 30 min. ved 180°.

Bland æblemos og sveskemos sammen.

Pisk fløde til skum og tilsæt vanillesukker.

Læg husblasen i koldt vand nogle min. vrid let og smelt den i lidt kogende vand. Rør forsigtigt husblassen i flødeskummet.

Skær den kolde kage ud i to bunde. Læg en kagebunde på et fad og stænk lidt appelsinsaft på. Derefter lægges et lag frugtmos og flødeskum. Læg den anden bund på.

Kagen glaseres med flødeskum og pyntes med svesker og nøddekerner.



Søgeord: lagkager, lagkage, julelagkage, julelagkager, julekager, julekage, kager, kageopskrifter, bageopskrifter, opskrifter, julebagværk, desserter, dessert, juledesserter
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Dessert , Kage

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Jul

Begivenheder:
Fødselsdag , Julefrokost

Søgeord:
lagkager, lagkage, julelagkage, julelagkager, julekager, julekage, kager, kageopskrifter, bageopskrifter, opskrifter, julebagværk, desserter, dessert, juledesserter
Muligheder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her