Logo
www.mad-og-drikke.dk

Jomfruhummer med krydderurtesmør

(1) 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
12
stk
Jomfruhummere
Kryddersmør
50
g
Smør
2
spsk
Persille
1
fed
Hvidløg
0,25
tsk
Salt

En af vores lækre opskrifter med skaldyr.

Fremgangsmåde

Skær hummeren igennem fra hovedet og ned gennem halen, så den deles i to. Læg dem side om side i et fad.

Drys dem let med salt og peber. Lav kryddersmørret af blødt smør, persille, hvidløg og salt. Fordel smørret over hummerne. Stil fadet i en 220° forvarmet ovn i 10-15 min., til smørret er smeltet.

Server på en bund af salat med flutes til.
 



Søgeord: jomfruhummer, krydderurtesmør, forret, persille, hvidløg, citron
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Dyr
Opskrift: Mad

Kategori:
Forret

Opskriftstype:
Fest egnet , Finere madlavning , Hverdagsmad

Højtider:
Nytår , Sankt Hans

Velegnet til:
Grill egnet

Begivenheder:
Sommerfest

Søgeord:
jomfruhummer, krydderurtesmør, forret, persille, hvidløg, citron
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/jomfruhummer-med-krydderurtesmoer

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her