Jødekager med lakrids og hindbær
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 80 Stk.
Intet billede
Stk.:
Antal
Ingredienser
200
g
Smør
200
g
Sukker / melis / stødt melis
1
stk
Æg
0,5
tsk
Hjortetaksalt
3
tsk
Lakridspulver
200
g
Hvedemel
Drys:
1
stk
Æg
1
spsk
Lakridspulver
1
spsk
Frysetørrede hindbær
Fremgangsmåde
Rør smør og sukker sammen og saml dejen med ægget. Bland de øvrige ingredinenser sammen og ælt dem ind i dejen. Stil dejen på køl i 1 time.
Rul dejen tyndt ud på et meldrysset bord. Udstik i de ønskede figurer, fordel dem på bageplade beklædt med bagepapir.
Varm ovnen op til 175 grader. Pisk ægget sammen og pensl massen på kagerne. Drys med lakridspulver og bag kagerne i 7 min. Hold godt øje med dem. Drys straks frysetørrede hindbær på og lad dem køle af på en rist.
Søgeord: jødekager, jødesmåkager, småkager, julesmåkager
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Kage
Højtider:
Jul
Begivenheder:
Julefrokost
Søgeord:
jødekager, jødesmåkager, småkager, julesmåkager
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Kage
Højtider:
Jul
Begivenheder:
Julefrokost
Søgeord:
jødekager, jødesmåkager, småkager, julesmåkager
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/joedekager-med-lakrids-og-hindbaer
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/joedekager-med-lakrids-og-hindbaer