Logo
www.mad-og-drikke.dk

Indisk kartoffelkarry

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 2 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
500
g
Kartoffel / kartofler "kogefaste, tern eller både"
kogefaste, tern eller både
1
stk
Løg "i både"
i både
2 - 3
tsk
Indisk karry
1
fed
Hvidløg "finthakket"
finthakket
10
g
Ingefær "frisk, finthakket"
frisk, finthakket
1
tsk
Sennepsfrø "brune"
brune
1
tsk
Spidskommen
3
spsk
Olie
1
stk
Chili "tørret"
tørret
Koriander "frisk, alternativt persille eller mynte"
frisk, alternativt persille eller mynte

Tilbehør: ris og/eller brød samt chutney

Fremgangsmåde
Kog kartofler og løg møre i vand i ca. 15 min. Hæld kartoffelvandet over i en skål. Rør karry sammen med
2 dl kartoffelvand, vend det i kartoflerne og læg låg på. Svits hvidløg, ingefær og krydderier i olie 2 min. og tilsæt kartoflerne. Drys med grønt og server med tilbehør.

Tip:
Kog evt. krydderiblandingen sammen med hakkede tomater eller kokosmælk.

Tip:
Tilsæt evt. grønne ærter eller bønner.


Søgeord: kartoffelkarry, indisk, hovedret, vegetarmad, sennepsfrø, spidskommen
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret , Tilbehør

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Velegnet til:
Veganermad

Søgeord:
kartoffelkarry, indisk, hovedret, vegetarmad, sennepsfrø, spidskommen
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/indisk-kartoffelkarry

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her