Indbagt laks med spinat, rødløg og karry
Rødløgene pilles, og der skæres et kryds i toppen. Læg lidt smør i krydset og drys med salt og peber. Stil løgene i groft salt i bunden af et ildfast fad og bag løgene i ovnen ved 210° i ca. 35 min.
Spinaten plukkes fri for stilke og skylles grundigt. Blancher hurtigt i letsaltet vand. På to stykke papir eller film fordeles spinaten i en stribe ca. 30 cm lang og samme brede som laksefileterne. Skiver af laks fordeles ovenpå. Drys med salt og peber og. Butterdejen rulles ud.
Læg lakserouladen på den ene halvdel af dejen og fold den anden halvdel over. Luk omkring fisken med en gaffel. Skær overskydende dej væk og pensl fiskepakken med sammenpisket æg.
Bages ved 210° i ca. 20 min.
Cremefraiche røres med karry, salt og peber.
Server den indbagte laks med rødløg, karrycreme og kartofler
Søgeord: Indbagt, laks, fisk, spinat, rødløg, karry
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Frokost , Hovedret
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Nytår , Pinse , Påske
Velegnet til:
Buffet egnet , Sund opskrift
Begivenheder:
Barnedåb , Fødselsdag , Konfirmation , Påskefrokost , Sommerfest , Pinsefrokost
Søgeord:
Indbagt, laks, fisk, spinat, rødløg, karry
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/indbagt-laks-med-spinat-roedloeg-og-karry