Logo
www.mad-og-drikke.dk

Indbagt laks med spinat, rødløg og karry

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
50
g
Smør
500
g
Spinat "frisk"
frisk
600
g
Laksefilet "fersk"
fersk
Salt
Peber
250
g
Butterdej
1
stk
Æg
Bagte rødløg
Rødløg "beregn 1-2 til hver person"
beregn 1-2 til hver person
Groft salt
Smør
Salt
Peber
Karrycreme
2,5
dl
Cremefraiche / creme fraiche "38 %"
38 %
1
tsk
Karry
Salt
Peber

Fremgangsmåde

Rødløgene pilles, og der skæres et kryds i toppen. Læg lidt smør i krydset og drys med salt og peber. Stil løgene i groft salt i bunden af et ildfast fad og bag løgene i ovnen ved 210° i ca. 35 min.

Spinaten plukkes fri for stilke og skylles grundigt. Blancher hurtigt i letsaltet vand. På to stykke papir eller film fordeles spinaten i en stribe ca. 30 cm lang og samme brede som laksefileterne. Skiver af laks fordeles ovenpå. Drys med salt og peber og. Butterdejen rulles ud.

Læg lakserouladen på den ene halvdel af dejen og fold den anden halvdel over. Luk omkring fisken med en gaffel. Skær overskydende dej væk og pensl fiskepakken med sammenpisket æg.

Bages ved 210° i ca. 20 min.

Cremefraiche røres med karry, salt og peber.

Server den indbagte laks med rødløg, karrycreme og kartofler



Søgeord: Indbagt, laks, fisk, spinat, rødløg, karry
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Frokost , Hovedret

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Nytår , Pinse , Påske

Velegnet til:
Buffet egnet , Sund opskrift

Begivenheder:
Barnedåb , Fødselsdag , Konfirmation , Påskefrokost , Sommerfest , Pinsefrokost

Søgeord:
Indbagt, laks, fisk, spinat, rødløg, karry
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/indbagt-laks-med-spinat-roedloeg-og-karry

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her