Logo
www.mad-og-drikke.dk

Hvidkålssuppe

(1)

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
1
kg
Flæsk "letsaltet"
letsaltet
3
l
Vand
10
hele
Peberkorn
1
stk
Suppevisk
1
kg
Hvidkål
2
stk
Gulerod / Gulerødder
0,5
stk
Selleri
300
g
Kartoffel / kartofler

Fremgangsmåde
Flæsket bringes i kog i vandet, og suppen skummes. Peber korn og suppevisk tilsættes, og det hele koges ca. 1½ time. De itu skårne urter tilsættes og koges med når der er en ½ time tibage.

Flæsket tages op og suppen smages til. Flæsket skæres i skiver, der serveres til suppen sammen med rugbrød og sennep.


Søgeord: hvidkålssuppe, suppe, letsaltet, flæsk, peberkorn, suppevisk, hvidkål, gulerødder, selleri, kartofler, madopskrift
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Suppe , Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Velegnet til:
Fedtfattig mad , Sund opskrift

Søgeord:
hvidkålssuppe, suppe, letsaltet, flæsk, peberkorn, suppevisk, hvidkål, gulerødder, selleri, kartofler, madopskrift
Muligheder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her