Hjemmelavede forårsruller
(1)
4 Personer
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Pandekagedej
130
g
Hvedemel
0,5
tsk
Groft salt
3
dl
Mælk
4
stk
Æg
50
g
Margarine
Fyld
500
g
Hakket oksekød / oksefars
2
stk
Porrer
200
g
Champignon
100
g
Bønnespirer
Vand "evt."
Salt
Peber
Tilbehør: soya
Fremgangsmåde
Pisk æg, mel og mælk godt sammen i en skål. Smeltet margarine og salt tilsættes. Pandekagerne bages på en varm pande i margarine.
Porrerne skæres i tynde ringe og champignon i kvarte. Kødet steges til det har skiftet farve. Porrer og champignon tilsættes sammen med salt og peber og evt. lidt vand hvis det er for tørt. Kødet småsimrer i 5-10 min. til grøntsagerne har fået tilpas. Derefter tilsættes bønnespirer som steger med i ca. 2-3 min.
Fyldet kommes i pandekagerne, de rulles sammen og lægges i et ovnfast fad. Retten varmes i ovnen ved 200° i 15-20 min. Evt. med stanniol over så de ikke bliver tørre. Drys evt. pandekagerne med ost inden de kommes i ovnen.
Søgeord: forårsruller, oksekød, pandekager, champignon, bønnespirer, porrer, soya
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Børnevenlig opskrift , Hverdagsmad
Søgeord:
forårsruller, oksekød, pandekager, champignon, bønnespirer, porrer, soya
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Børnevenlig opskrift , Hverdagsmad
Søgeord:
forårsruller, oksekød, pandekager, champignon, bønnespirer, porrer, soya
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/hjemmelavede-foraarsruller
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/hjemmelavede-foraarsruller