Hjemmelavede flødeboller

Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Læg husblassen i blød i rigelig, koldt vand.
Køb vaffelpulverdej. Se emballagen og bag vaffeldejen som pandekager. Tryk med små glas som udstiksforme bundene til flødebollerne ud fra de færdigbagte pandekager.
Pisk æggehvider med sukker til et hvidt, luftigt og fast skum.
Pres vandet af husblassen og smelt den i en gryde ved svag varme. Hæld opløsningen i en tynd stråle ned i æggehviderne. Pisk hele tiden og fortsæt til massen er tyk og porøs.
Læg massen i toppe på vaffelbundene. Lad bollerne tørre på en rist i 4 timer.
Smelt chokoladen sammen med palmin i en skål i vandbad. Dyp bollerne hurtigt i den smeltede chokolade og stil dem koldt for at stivne.
Tip
Det er nemmest at dyppe i rigelig, smeltet chokolade. Resten kan holde sig længe i køleskabet.
Søgeord: hjemmelavede, flødeboller, flødebolle, slik
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Dessert , Slik / konfekt
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Højtider:
Halloween , Fastelavn
Begivenheder:
Barnedåb , Fødselsdag , Konfirmation , Sommerfest , Studenterfest
Søgeord:
hjemmelavede, flødeboller, flødebolle, slik
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/hjemmelavede-floedeboller/