Logo
www.mad-og-drikke.dk

Hjemmelavede flødeboller

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 15 Stk.

Ingen billede
Intet billede
Stk.:
Antal
Ingredienser
Info
2
blade
Husblas
1
stk
Vaffelpulverdej "se emballagen"
se emballagen
1
dl
Æggehvide
1
dl
Sukker / melis / stødt melis
200
g
Chokolade
25
g
Palmin

Fremgangsmåde

Læg husblassen i blød i rigelig, koldt vand.

Køb vaffelpulverdej. Se emballagen og bag vaffeldejen som pandekager. Tryk med små glas som udstiksforme bundene til flødebollerne ud fra de færdigbagte pandekager.

Pisk æggehvider med sukker til et hvidt, luftigt og fast skum.

Pres vandet af husblassen og smelt den i en gryde ved svag varme. Hæld opløsningen i en tynd stråle ned i æggehviderne. Pisk hele tiden og fortsæt til massen er tyk og porøs.

Læg massen i toppe på vaffelbundene. Lad bollerne tørre på en rist i 4 timer.

Smelt chokoladen sammen med palmin i en skål i vandbad. Dyp bollerne hurtigt i den smeltede chokolade og stil dem koldt for at stivne.

Tip
Det er nemmest at dyppe i rigelig, smeltet chokolade. Resten kan holde sig længe i køleskabet.



Søgeord: hjemmelavede, flødeboller, flødebolle, slik
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Meget svær
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Dessert , Slik / konfekt

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Højtider:
Halloween , Fastelavn

Begivenheder:
Barnedåb , Fødselsdag , Konfirmation , Sommerfest , Studenterfest

Søgeord:
hjemmelavede, flødeboller, flødebolle, slik
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/hjemmelavede-floedeboller/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her