Logo
www.mad-og-drikke.dk

Hellefisk med tomat og hvidløg

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
600
g
Hellefiskefilet
2
stk
Løg
2
fed
Hvidløg
6
spsk
Olivenolie
Salt
Peber
3
stk
Tomater
40
g
Smør
Krydderurter

Fremgangsmåde
Løg og hvidløg hakkes fint og dampes klare i olie. Hellefiskfileterne drysses med salt og peber og lægges i et smurt ildfast fad. Løgblandingen kommes ved. Tomaterne flåes, skæres i skiver og lægges i fadet. Smørklatter fordeles over retten.

Bages i ovnen ved 200º i ca. 20 min. Pyntes med krydderurter.


Søgeord: hellefisk, tomat, hvidløg, fisk, krydderurter
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Dyr
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Søgeord:
hellefisk, tomat, hvidløg, fisk, krydderurter
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/hellefisk-med-tomat-og-hvidloeg/
Kommenter
Giv stjerner
Stjerner (skal udfyldes):

Navn (valgfrit):


Evt. begrundelse (valgfrit):


Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her