Hellefisk med tomat og hvidløg
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver
Intet billede
Antal
Ingredienser
600
g
Hellefiskefilet
2
stk
Løg
2
fed
Hvidløg
6
spsk
Olivenolie
Salt
Peber
3
stk
Tomater
40
g
Smør
Krydderurter
Fremgangsmåde
Løg og hvidløg hakkes fint og dampes klare i olie. Hellefiskfileterne drysses med salt og peber og lægges i et smurt ildfast fad. Løgblandingen kommes ved. Tomaterne flåes, skæres i skiver og lægges i fadet. Smørklatter fordeles over retten.
Bages i ovnen ved 200º i ca. 20 min. Pyntes med krydderurter.
Bages i ovnen ved 200º i ca. 20 min. Pyntes med krydderurter.
Søgeord: hellefisk, tomat, hvidløg, fisk, krydderurter
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Dyr
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
hellefisk, tomat, hvidløg, fisk, krydderurter
Pris: Dyr
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
hellefisk, tomat, hvidløg, fisk, krydderurter
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/hellefisk-med-tomat-og-hvidloeg
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/hellefisk-med-tomat-og-hvidloeg