Logo
www.mad-og-drikke.dk

Havregrød de luxe

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
120
g
Grovvalsede havregryn
7
dl
Mælk "eller halvt mælk og halvt vand"
eller halvt mælk og halvt vand
1
knivspids
Salt
4
spsk
Græsk yoghurt "10 %"
10 %
1
spsk
Cashewnødder
1
spsk
Mandler
1
spsk
Rosiner
1
spsk
Gojibær "eller tørrede tranebær"
eller tørrede tranebær
2
spsk
Ahornsirup

Lav evt. en lille skål med ekstra topping, som kan drysses på grøden undervejs eller gemmes til dagen efter.


Fremgangsmåde

Bland havregryn og mælk i en gryde, og bring det i kog. Når det begynder at boble, skruer du næsten helt ned for blusset og lægger låg på. Lad grøden simre stille i 10-12 minutter, eller til grøden er færdigkogt. Du skal tænke på grøden som en risengrød og derfor røre i den jævnligt, så den ikke brænder på.

 

Smag den færdigkogte grød til med en lille smule salt.

 

Anret grøden i skåle, og top med græsk yoghurt, nødder, rosiner og tørrede bær. Dryp med lidt ahornsirup, og servér straks.



Søgeord: havregrød, luksushavregrød, luksus havregrød, havregrød de luxe
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Morgenmad , Brunch

Opskriftstype:
Børnevenlig opskrift , Hverdagsmad

Velegnet til:
Sund opskrift , Vegatarmad

Søgeord:
havregrød, luksushavregrød, luksus havregrød, havregrød de luxe
Muligheder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her