Gulerodskage med appelsinsaft
(1)
6 Personer

Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
100
g
Sukker / melis / stødt melis
1
stk
Æg
2
stk
Æggehvider
150
g
Hvedemel
1
tsk
Kanel
1
tsk
Bagepulver
0,5
tsk
Salt
1
dl
Appelsinsaft
175
kg
Gulerod / Gulerødder "reven"
Fremgangsmåde
Sukker, æg og æggehvider piskes med håndmikser i et par min. Bland hvedemel med kanel, bagepulver og salt. Pisk det i dejen og pisk derefter de revne gulerødder i. Pisk kun til dejen er samlet, pisker man for længe bliver dejen tung.
Beklæd en lille bradepande med bagepapir og hæld dejen i. Sæt formen nederst i ovnen ved 185° i 35 min.
Når kagen er bagt, prikkes der huller med en strikkepind og appelsinsaften hældes over.
Lad kagen stå 15 min. i formen så saften er helt opsuget. Derfter tages den ud af formen og køles af.
Det er en dejlig frisk og skøn kage.
Søgeord: gulerodskage, kage, kager, appelsinsaft
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Dessert , Kage
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Velegnet til:
Fedtfattig mad , Vegatarmad
Søgeord:
gulerodskage, kage, kager, appelsinsaft
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Dessert , Kage
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Velegnet til:
Fedtfattig mad , Vegatarmad
Søgeord:
gulerodskage, kage, kager, appelsinsaft
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/gulerodskage-med-appelsinsaft/
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/gulerodskage-med-appelsinsaft/