Gryderet med champignon og cocktailpølser
(1)
4 Personer

Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Personer:
Antal
Ingredienser
500
g
Skært svinekød
4
spsk
Hvedemel
1
spsk
Paprika
Salt
Peber
2
spsk
Smør
1
stk
Løg "hakket"
1
dåse
Flåede tomater
2
dl
Vand
250
g
Champignon
1
pakke
Cocktailpølser
1
dl
Fløde
2
dl
Bouillon "vand + 1 terning"
Kulør / sovsekulør "evt."
Tilbehør: ris, flutes og evt. salat
Fremgangsmåde
Kødet skæres i tern, og vendes i melet tilsat salt, peber og paprika. Løget hakkes, champignon skæres i skiver.
Kødet brunes af i 2 omgange, og tages op. Derefter svitses løget til det er klart, kødet lægges tilbage og ituskårne flåede tomater, væde, fløde og bouillon hældes ved, og koger i ca. ½ time, eller til kødet er mørt.
Når kødet er mørt kommes champignon og cocktailpølser ved og koger med i 5 min.
Smages til og jævnes evt. let med lidt maizenamel.
Søgeord: Gryderet, champignon, champignoner, cocktailpølse, coc
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
Gryderet, champignon, champignoner, cocktailpølse, coc
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
Gryderet, champignon, champignoner, cocktailpølse, coc
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/gryderet-med-champignon-og-cocktailpoelser
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/gryderet-med-champignon-og-cocktailpoelser