Grønkålssuppe
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver
Intet billede
Antal
Ingredienser
1
kg
Kogeflæsk
1
stk
Svineskank
2
l
Vand
3 - 4
stk
Gulerod / Gulerødder
2 - 3
stk
Kartoffel / kartofler
Suppevisk
10
stk
Grønkålsblade "friske, eller 1 pakke frossen grønkål"
40
g
Mel
Fremgangsmåde
Kødet koges med suppevisk, gulerødder og kartofler. Grønsagerne tages op efter ca. ½ time og kødet efter 1 time.
Suppen jævnes med mel og smages til. De ituskårne grønsager kommes i suppen. Grønkålen koges med i 10 min. før suppen serveres til det kogte kød.
Suppen jævnes med mel og smages til. De ituskårne grønsager kommes i suppen. Grønkålen koges med i 10 min. før suppen serveres til det kogte kød.
Søgeord: grønkålssuppe, suppe, kogeflæsk, svineskank, gulerødder, kartofler, suppevisk, madopskrifter
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Suppe , Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Højtider:
Nytår
Søgeord:
grønkålssuppe, suppe, kogeflæsk, svineskank, gulerødder, kartofler, suppevisk, madopskrifter
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Suppe , Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Højtider:
Nytår
Søgeord:
grønkålssuppe, suppe, kogeflæsk, svineskank, gulerødder, kartofler, suppevisk, madopskrifter
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/groenkaalssuppe
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/groenkaalssuppe