Logo
www.mad-og-drikke.dk

Grøn suppe med vagtelæg

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 2 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
1
spsk
Olie
0,5
stk
Løg
1
stk
Kartoffel / kartofler "mellemstor melet"
mellemstor melet
4
dl
Grøntsagsbouillon "evt. Oscars økologiske"
evt. Oscars økologiske
Persille "lidt"
lidt
Løvstikke "lidt"
lidt
Forårsløg / springløg
1
håndfuld
Babyspinat
1
dl
Piskefløde
Salt
Peber
2
stk
Vagtelæg

Fremgangsmåde
Hæld olien i en gryde. Hak løg og kartoffel groft og kom dem i. Tilsæt bouillon og lad suppen koge, til kartoflen er mør, ca. 12 min. Afkøl lidt og blend med persille og løvstikke. Afkøl suppen helt, rør fløden i og smag til.

Kog vagtelæggene i 3 min. Læg dem i koldt vand og pil dem. Flæk dem og server over den kolde suppe.


Søgeord: grøn, suppe, vagtelæg, forret, løvstikke, babyspinat
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Forret , Suppe

Opskriftstype:
Fest egnet , Finere madlavning

Søgeord:
grøn, suppe, vagtelæg, forret, løvstikke, babyspinat
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/groen-suppe-med-vagtelaeg/
Kommenter
Giv stjerner
Stjerner (skal udfyldes):

Navn (valgfrit):


Evt. begrundelse (valgfrit):


Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her