Grøn suppe med vagtelæg
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 2 Personer
Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Personer:
Antal
Ingredienser
1
spsk
Olie
0,5
stk
Løg
1
stk
Kartoffel / kartofler "mellemstor melet"
4
dl
Grøntsagsbouillon "evt. Oscars økologiske"
Persille "lidt"
Løvstikke "lidt"
Forårsløg / springløg
1
håndfuld
Babyspinat
1
dl
Piskefløde
Salt
Peber
2
stk
Vagtelæg
Fremgangsmåde
Hæld olien i en gryde. Hak løg og kartoffel groft og kom dem i. Tilsæt bouillon og lad suppen koge, til kartoflen er mør, ca. 12 min. Afkøl lidt og blend med persille og løvstikke. Afkøl suppen helt, rør fløden i og smag til.
Kog vagtelæggene i 3 min. Læg dem i koldt vand og pil dem. Flæk dem og server over den kolde suppe.
Kog vagtelæggene i 3 min. Læg dem i koldt vand og pil dem. Flæk dem og server over den kolde suppe.
Søgeord: grøn, suppe, vagtelæg, forret, løvstikke, babyspinat
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Forret , Suppe
Opskriftstype:
Fest egnet , Finere madlavning
Søgeord:
grøn, suppe, vagtelæg, forret, løvstikke, babyspinat
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Forret , Suppe
Opskriftstype:
Fest egnet , Finere madlavning
Søgeord:
grøn, suppe, vagtelæg, forret, løvstikke, babyspinat
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/groen-suppe-med-vagtelaeg
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/groen-suppe-med-vagtelaeg