Logo
www.mad-og-drikke.dk

Grøn gryderet med kikærter og søde kartofler

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
1
mellem
Løg
2
fed
Hvidløg
450
g
Søde kartofler
150
g
Frisk grønkål
100
g
Sorte oliven
10
dl
Grøntsagsbouillon
1
dl
Sorte vilde ris
1
tsk
Garam masala
1
knivspids
Kardemomme
1
tsk
Chiliflager
400
g
Kikærter "tørrede"
tørrede
1
spsk
Salt
Til servering:
200
g
Græsk yoghurt "10 %"
10 %
1
bundt
Bredbladet persille

En ret der beregnet til at blive lavet i forvejen.


Fremgangsmåde

Forberedelse:
Hak løg og hvidløg, skær søde kartofler i grove tern, og pluk grønkålen. Læg alle de rå grøntsager i en frysepose sammen med oliven, bouillon, rå ris, garam masala, kardemomme og chiliflager. Læg posen i fryseren. Udblød kikærterne i en skål med vand i køleskabet i mindst 8 timer.

 

Tilberedning:
Læg det frosne indhold fra posen i en gryde. Varm gryden op ved middel varme, og lad retten simre i 45 minutter med låget på klem, til det meste af bouillonen er kogt væk, og kikærter og grøntsager er møre. Smag til med salt.

 

Servering:
Servér retten varm med en skefuld yoghurt og friskhakket persille.



Søgeord: vegetargryderet, vegetar gryderet, grøn gryderet, gryderet med søde kartofler, gryderet med kikærter
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Velegnet til:
Buffet egnet , Vegatarmad

Søgeord:
vegetargryderet, vegetar gryderet, grøn gryderet, gryderet med søde kartofler, gryderet med kikærter
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/groen-gryderet-med-kikaerter-og-soede-kartofler/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her