Logo
www.mad-og-drikke.dk

Grissini brødstænger

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
7
g
Tørgær
2,5
dl
Vand
450
g
Mel
1
tsk
Salt
5
spsk
Olivenolie
Havsalt

Fremgangsmåde

Forvarm ovnen til 200º.

Bland tørgær med 1¼ dl lunkent vand. I en anden skål blandes mel og salt. Tilsæt gærblandingen og resten af vandet. Tilsæt olivenolien. Dejen æltes i hånden eller med en maskine med dejkrog.

Læg dejen i en smurt skål, dæk den med husholdningsfilm og lad den hæve i en time, til dejen har dobbelt størrelse. Ælt den lidt og rul den ud i stænger.

Læg stængerne på en bageplade dækket med bagepapir.

De pensles med olivenolie og drysses med havsalt. De skal efterhæve i 6-8 min.

Bag brødstængerne ved 200º i 10-15 min.

De kan holde sig i nogle dage i en lufttæt dåse eller spises straks.



Søgeord: grissini, brødstænger, tørgær, bagværk, mad, mel, vand, olivenolie, havsalt
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Bagværk , Brød , Syltning , Snacks

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Nytår

Velegnet til:
Buffet egnet

Søgeord:
grissini, brødstænger, tørgær, bagværk, mad, mel, vand, olivenolie, havsalt
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/grissini-broedstaenger/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her