Grillede chorizopølser med sennepsdressing
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 2 Personer
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
350
g
Chorizopølse "grillede"
Dressing
1
stk
Rødløg "lille"
1
spsk
Dijonsennep "grov"
1
spsk
Dijonsennep "alm."
1
spsk
Flydende honning
0,75
dl
Piskefløde
Dild "lidt"
Sennepsdressingen til chorizopølserne eger sig godt til alle slags kød, både det, der steges på grillen, og det der bruges som pålæg.
Tilbehør: brød og brøndkarse eller rucola
Tilbehør: brød og brøndkarse eller rucola
Fremgangsmåde
Hak rødløget fint og rør det med de to slags sennep, honning, fløde og hakket dild. Smag til, dressingen må godt have lidt bid.
Grill pølserne og servér dem med brød, brøndkarse eller rucola og sennepsdressing til.
Grill pølserne og servér dem med brød, brøndkarse eller rucola og sennepsdressing til.
Søgeord: chorizopølser, pølser, sennepsdressing, dijonsennep
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Brunch , Frokost , Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Højtider:
Sankt Hans
Velegnet til:
Buffet egnet , Grill egnet
Begivenheder:
Sommerfest
Søgeord:
chorizopølser, pølser, sennepsdressing, dijonsennep
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Brunch , Frokost , Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Højtider:
Sankt Hans
Velegnet til:
Buffet egnet , Grill egnet
Begivenheder:
Sommerfest
Søgeord:
chorizopølser, pølser, sennepsdressing, dijonsennep
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/grillede-chorizopoelser-med-sennepsdressing
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/grillede-chorizopoelser-med-sennepsdressing