Fyldte grøntsager som i mellemøsten
Varm ovnen til 200°. Skær toppen af tomaterne og gem dem. Skrab indmaden ud af tomaterne med en ske og hæld den i en skål. Krydr tomatskallerne med salt og peber og anbring dem med bunden i vejret på et stykke køkkenrulle, så saften løber fra.
Gør courgetterne i stand og skær en v-formet fordybning på langs i hver. Hak den udskårne kile fint og bland den i tomatindmaden. krydr courgetteskallerne med salt og peber og sæt dem til side.
Halver peberfrugtene. Fjern frøene uden at fjerne stænglen. Krydr skallerne med salt og peber.
Fyldet:
Læg bulguren i blød efter pakkens anvisning. Hak agurken fint og bland den i tomat-courgetteblandingen.
Hak løget fint og bland det sammen med citronsaft, urter, olivenolie, spidskommen og salt og peber med grøntsagerne. Bland det hele godt.
Når bulguren har ligget i blød, blandes den med grøntsagerne. Fyld blandingen i skallerne af tomater, courgetter og peberfrugter. Læg toppen på tomaterne og stil de fyldte grøntsager i et ovnfast fad. Bag dem i 25 min., til de er møre. Hæld evt. saft fra og server.
Søgeord: fyldte, grøntsager, mellemøsten, bøftomater, courgetter, peberfrugter, bulgur, fyld, koriander, mynte, spidskommenfrø, humus, madopskrifter
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Velegnet til:
Fedtfattig mad , Sund opskrift , Veganermad , Vegatarmad
Søgeord:
fyldte, grøntsager, mellemøsten, bøftomater, courgetter, peberfrugter, bulgur, fyld, koriander, mynte, spidskommenfrø, humus, madopskrifter
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/fyldte-groentsager-som-i-mellemoesten