Logo
www.mad-og-drikke.dk

Fyldte champignons med marcarpone og krydderurter

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
200
g
Mascarpone
10
stilke
Persille "bredbladet"
bredbladet
2
fed
Hvidløg
Salt
Peber
0,5
stk
Citron "saften heraf"
saften heraf
20
stk
Champignon "store"
store
Smør
4
spsk
Parmesanost "friskreven"
friskreven
Salatblade

Super let madret.

Fremgangsmåde

Rør mascarpone med hakket persille, presset hvidløg, salt, peber og citronsaft.

Rens og tør champignonerne og træk forsigtigt stilkene ud. Smelt smørret på en pande og brun forsigtigt hattene i smørret, uden de brænder på. Tag champignonerne op og læg en skefyld fyld i hver.

Anbring champignonerne i et smurt ovnfast fad, drys med parmesanost og bag dem ved 225° i 5 min., indtil fyldet begynder at boble.

Grill dem derefter i 1 min. og server dem straks og anret på grønne salatblade.

Marscarpone er en italiensk flødeost. Det kan købes i bægre hos de fleste ostehandlere og i større supermarkeder



Søgeord: forret, champignons, mascarpone, bredbladet, persille, parmesanost, ovnfast, fad, italiensk, mad, ret, flødeost
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Forret

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Jul , Mortens aften , Nytår , Pinse , Påske , Sankt Hans , Thanksgiving

Velegnet til:
Buffet egnet , Vegatarmad

Begivenheder:
Bryllup , Fødselsdag , Kobber/sølv/guld bryllup , Konfirmation , Påskefrokost , Sommerfest , Pinsefrokost

Søgeord:
forret, champignons, mascarpone, bredbladet, persille, parmesanost, ovnfast, fad, italiensk, mad, ret, flødeost
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/fyldte-champignons-med-marcarpone-og-krydderurter/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her