Fyldt mørbrad med nøddekerner og sherry
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
1
stk
Svinemørbrad "stor"
250
g
Champignoner
Smør
2
spsk
Nøddekerner
1
spsk
Persille "hakket"
3
dl
Piskefløde
1
dl
Sherry "eller portvin"
Salt
Peber
Fremgangsmåde
Befri mørbraden for sener og hinder og skær en revne på langs.
Skær champignonerne i skiver. Rist dem i lidt smør på panden, til væden er fordampet og champignonerne er gyldne.
Hak nødderne og kom dem på panden sammen med champignonerne. Rist det sammen ganske kort. Tilsæt persille og hæld piskefløde og sherry/portvin på panden. Lad saucen koge lidt ind og smag til med salt og peber.
Læg mørbraden i et ovnfast fad. Hæld saucen over, så revnen bliver fyldt.
Sæt fadet i ovnen ved 255° 20-25 min.
Søgeord: Fyldt, mørbrad, svinemørbrad, svinekød, svin, nøddekern
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Svær
Pris: Dyr
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Fest egnet , Finere madlavning
Højtider:
Nytår
Begivenheder:
Bryllup , Fødselsdag , Kobber/sølv/guld bryllup , Konfirmation
Søgeord:
Fyldt, mørbrad, svinemørbrad, svinekød, svin, nøddekern
Pris: Dyr
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Fest egnet , Finere madlavning
Højtider:
Nytår
Begivenheder:
Bryllup , Fødselsdag , Kobber/sølv/guld bryllup , Konfirmation
Søgeord:
Fyldt, mørbrad, svinemørbrad, svinekød, svin, nøddekern
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/fyldt-moerbrad-med-noeddekerner-og-sherry
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/fyldt-moerbrad-med-noeddekerner-og-sherry