Frugt overtrukket med chokolade
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Antal
Ingredienser
Papaya "tørret"
Abrikos "tørret"
Ananas "tørret"
Dadler "tørrede"
Mandarin "frisk, i både"
Banan "frisk, i skiver"
Fremgangsmåde
Dyb stykker af tørret eller frisk frugt halvt i smeltet, mørk chokolade og læg dem på bagepapir, til chokoladen er stivnet.
Her er valgt tørrede papays, abrikos, ananas og dadler, men du kan sagtens vælge dine egne ynglingsfrugter.
Hvis man bruger frisk frugt, skal man huske at de skal være tørre på overfladen, inden de dyppes i chokolade, og de bør spises inden for at døgns tid.
Søgeord: julekonfekt, konfekt, juleslik, slik, juleopskrifter, julen, opskrifter, dadler, papaya, madanrinbåde
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Slik / konfekt
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Højtider:
Jul
Begivenheder:
Julefrokost
Søgeord:
julekonfekt, konfekt, juleslik, slik, juleopskrifter, julen, opskrifter, dadler, papaya, madanrinbåde
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Slik / konfekt
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Højtider:
Jul
Begivenheder:
Julefrokost
Søgeord:
julekonfekt, konfekt, juleslik, slik, juleopskrifter, julen, opskrifter, dadler, papaya, madanrinbåde
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/frugt-overtrukket-med-chokolade
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/frugt-overtrukket-med-chokolade