Frugt overtrukket med chokolade
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver
Intet billede
Antal
Ingredienser
Papaya "tørret"
Abrikos "tørret"
Ananas "tørret"
Dadler "tørrede"
Mandarin "frisk, i både"
Banan "frisk, i skiver"
Fremgangsmåde
Dyb stykker af tørret eller frisk frugt halvt i smeltet, mørk chokolade og læg dem på bagepapir, til chokoladen er stivnet.
Her er valgt tørrede papays, abrikos, ananas og dadler, men du kan sagtens vælge dine egne ynglingsfrugter.
Hvis man bruger frisk frugt, skal man huske at de skal være tørre på overfladen, inden de dyppes i chokolade, og de bør spises inden for at døgns tid.
Søgeord: julekonfekt, konfekt, juleslik, slik, juleopskrifter, julen, opskrifter, dadler, papaya, madanrinbåde
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Slik / konfekt
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Højtider:
Jul
Begivenheder:
Julefrokost
Søgeord:
julekonfekt, konfekt, juleslik, slik, juleopskrifter, julen, opskrifter, dadler, papaya, madanrinbåde
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Slik / konfekt
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Højtider:
Jul
Begivenheder:
Julefrokost
Søgeord:
julekonfekt, konfekt, juleslik, slik, juleopskrifter, julen, opskrifter, dadler, papaya, madanrinbåde
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/frugt-overtrukket-med-chokolade
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/frugt-overtrukket-med-chokolade