Logo
www.mad-og-drikke.dk

Frikassé af kalvebryst og vintergrøntsager

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
600
g
Kalvebryst "kogt"
kogt
600
g
Grøntsager (grønsager) "kogt i suppen"
kogt i suppen
6
dl
Suppe "kraftig"
kraftig
2 - 3
dl
Cremefraiche / creme fraiche "38 % "
38 %
Kapers
Peberrod
Persille "bredbladet, hakket"
bredbladet, hakket

Fremgangsmåde

Kog suppen igennem med creme fraiche til en passende konsistens. Varm kød og grøntsager op i suppen. Smag til med salt, peber, kapers og peberrod og evt. persille.

Denne ret kan serveres dagen efter Suppe på kalvebryst.



Søgeord: frikassé, kalvebryst, vintergrøntsager, kraftig, suppe, cremefraiche, kapers, peberrod, bredbladet, persille
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Dyr
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Fest egnet , Finere madlavning , Hverdagsmad

Søgeord:
frikassé, kalvebryst, vintergrøntsager, kraftig, suppe, cremefraiche, kapers, peberrod, bredbladet, persille
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/frikass-af-kalvebryst-og-vintergroentsager

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her