Frikassé af kalvebryst og vintergrøntsager
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver
Intet billede
Antal
Ingredienser
600
g
Kalvebryst "kogt"
600
g
Grøntsager (grønsager) "kogt i suppen"
6
dl
Suppe "kraftig"
2 - 3
dl
Cremefraiche / creme fraiche "38 % "
Kapers
Peberrod
Persille "bredbladet, hakket"
Fremgangsmåde
Kog suppen igennem med creme fraiche til en passende konsistens. Varm kød og grøntsager op i suppen. Smag til med salt, peber, kapers og peberrod og evt. persille.
Denne ret kan serveres dagen efter Suppe på kalvebryst.
Søgeord: frikassé, kalvebryst, vintergrøntsager, kraftig, suppe, cremefraiche, kapers, peberrod, bredbladet, persille
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Dyr
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Fest egnet , Finere madlavning , Hverdagsmad
Søgeord:
frikassé, kalvebryst, vintergrøntsager, kraftig, suppe, cremefraiche, kapers, peberrod, bredbladet, persille
Pris: Dyr
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Fest egnet , Finere madlavning , Hverdagsmad
Søgeord:
frikassé, kalvebryst, vintergrøntsager, kraftig, suppe, cremefraiche, kapers, peberrod, bredbladet, persille
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/frikass-af-kalvebryst-og-vintergroentsager
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/frikass-af-kalvebryst-og-vintergroentsager