Foreller som på bornholm
							Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer						
											
																					Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
														Personer:
													
												Antal
									Ingredienser
									4
												stk
											Foreller  
											1
												klat
											Margarine  
											1
												dåse
											Palmemarv  
											1
												håndfuld
											Hasselnøddeflager  
											1
												stk
											Citron  
											Salt  
											Peber  
											
													Sauce												
											0,5
												l
											Hønsebouillon  
											2
												spsk
											Karry  
											Salt  
											Peber  
											1
												stk
											Æble  "i tern"
											1
												stk
											Løg  "i tern"
											1
												dl
											Piskefløde  
											
													Jævning												
											Maizena / maizenamel  "rørt ud i koldt vand"
											
	Tilbehør: ris, salatblade, dild og tomatbåde
						Fremgangsmåde
								  Hasselnødderne ristes på en pande. Palmemarven skæres i tynde skiver og ristes på panden og holdes varme. Lav saucen som en almindelig karrysauce, steg forellerne 5 min. på hver side.
 
Tag et stort fad og kom salatblade på, læg forellerne på. Øs lidt sauce hen over dem, resten kommes i en saucekande.
 
Kom de kogte ris i den anden ende af fadet, pynt med citron og tomatbåde. Læg den ristede palmemarv i midten mellem fisk og ris. Drys nødderne over sammen med klippet dild.
 
Husk en tallerken til skind og ben.
										Tag et stort fad og kom salatblade på, læg forellerne på. Øs lidt sauce hen over dem, resten kommes i en saucekande.
Kom de kogte ris i den anden ende af fadet, pynt med citron og tomatbåde. Læg den ristede palmemarv i midten mellem fisk og ris. Drys nødderne over sammen med klippet dild.
Husk en tallerken til skind og ben.
Søgeord: foreller, fisk, palmemav, hasselnøddeflager
Om Opskriften
								
										Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad
																					
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Velegnet til:
Grill egnet
Begivenheder:
Sommerfest
Søgeord:
foreller, fisk, palmemav, hasselnøddeflager
								Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Velegnet til:
Grill egnet
Begivenheder:
Sommerfest
Søgeord:
foreller, fisk, palmemav, hasselnøddeflager
Muligheder
								
										
										 Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
																					
										
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/foreller-som-paa-bornholm
								Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/foreller-som-paa-bornholm

