Foreller som på bornholm
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
4
stk
Foreller
1
klat
Margarine
1
dåse
Palmemarv
1
håndfuld
Hasselnøddeflager
1
stk
Citron
Salt
Peber
Sauce
0,5
l
Hønsebouillon
2
spsk
Karry
Salt
Peber
1
stk
Æble "i tern"
1
stk
Løg "i tern"
1
dl
Piskefløde
Jævning
Maizena / maizenamel "rørt ud i koldt vand"
Tilbehør: ris, salatblade, dild og tomatbåde
Fremgangsmåde
Hasselnødderne ristes på en pande. Palmemarven skæres i tynde skiver og ristes på panden og holdes varme. Lav saucen som en almindelig karrysauce, steg forellerne 5 min. på hver side.
Tag et stort fad og kom salatblade på, læg forellerne på. Øs lidt sauce hen over dem, resten kommes i en saucekande.
Kom de kogte ris i den anden ende af fadet, pynt med citron og tomatbåde. Læg den ristede palmemarv i midten mellem fisk og ris. Drys nødderne over sammen med klippet dild.
Husk en tallerken til skind og ben.
Tag et stort fad og kom salatblade på, læg forellerne på. Øs lidt sauce hen over dem, resten kommes i en saucekande.
Kom de kogte ris i den anden ende af fadet, pynt med citron og tomatbåde. Læg den ristede palmemarv i midten mellem fisk og ris. Drys nødderne over sammen med klippet dild.
Husk en tallerken til skind og ben.
Søgeord: foreller, fisk, palmemav, hasselnøddeflager
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Velegnet til:
Grill egnet
Begivenheder:
Sommerfest
Søgeord:
foreller, fisk, palmemav, hasselnøddeflager
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Velegnet til:
Grill egnet
Begivenheder:
Sommerfest
Søgeord:
foreller, fisk, palmemav, hasselnøddeflager
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/foreller-som-paa-bornholm
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/foreller-som-paa-bornholm