Logo
www.mad-og-drikke.dk

Foliemørbrad med grønsager

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
1
stk
Svinemørbrad
1
spsk
Timian "tørret"
tørret
1
stk
Aubergine
4
stk
Tomater
250
g
Svampe
1
spsk
Vineddike
1
spsk
Olie
Salt
Peber
0,5
bundt
Purløg

Fremgangsmåde
Rens mørbraden og læg kødet på et stort stykke alufolie. Drysses med salt, peber og timian. Alufolien pakkes om mørbraden og lukkes godt.

Auberginen skæres i skiver, drysses med salt. Tomaterne skæres i skiver, svampene halveres. Auberginer, tomater og svampe lægges skiftevis taglagt i et ildfast fad. Dryppes med vineddike og olie og drysses med salt og peber.

Mørbradpakken lægges på pladen ved siden af grønsagerne og det hele steger færdig på ca. 20 minutter.

Grønsagerne drysses med purløg, den dannede væde i alupakken hældes over og mørbraden skæres i tynde skiver.


Søgeord: svinemørbrad, timian, aubergine, svampe, vineddike
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Søgeord:
svinemørbrad, timian, aubergine, svampe, vineddike
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/foliemoerbrad-med-groensager

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her