Logo
www.mad-og-drikke.dk

Focaccia med skinke og tomat

(1) 8 Stk.

Ingen billede
Intet billede
Stk.:
Antal
Ingredienser
Info
25
g
Gær
3
dl
Vand "lunkent"
lunkent
1
spsk
Olie
1
tsk
Salt
1
dl
Fuldkornsmel
6,5
dl
Mel
1
pakke
Skinke "i strimler"
i strimler
1
dåse
Tomatpure
1
pose
Ost "revet"
revet
Oregano (tørret)

Fremgangsmåde
Opløs gæren i det lunkene vand. Bland det hele til en dej. Lad dejen hæve 60 min. Når det har hævet deles dejen i 8 boller som trykkes flade,så de er ca 1 cm tykke. Beklæd en bageplade med papir.

Put tomatpure på og drys lidt skinke på alle stykkerne . Tilsidst drysses med oregano og revet ost.

Bag dem i ovnen ved 200 grader i ca.10-15 min.


Søgeord: focaccia, skinke, tomat, frokost, fuldkornsmel, revet, ost, oregano
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Brunch , Frokost

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Velegnet til:
Buffet egnet , Madpakke egnet

Begivenheder:
Studenterfest

Søgeord:
focaccia, skinke, tomat, frokost, fuldkornsmel, revet, ost, oregano
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/focaccia-med-skinke-og-tomat

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her