Focaccia med skinke og tomat
(1)
8 Stk.
Intet billede
Stk.:
Antal
Ingredienser
25
g
Gær
3
dl
Vand "lunkent"
1
spsk
Olie
1
tsk
Salt
1
dl
Fuldkornsmel
6,5
dl
Mel
1
pakke
Skinke "i strimler"
1
dåse
Tomatpure
1
pose
Ost "revet"
Oregano (tørret)
Fremgangsmåde
Opløs gæren i det lunkene vand. Bland det hele til en dej. Lad dejen hæve 60 min. Når det har hævet deles dejen i 8 boller som trykkes flade,så de er ca 1 cm tykke. Beklæd en bageplade med papir.
Put tomatpure på og drys lidt skinke på alle stykkerne . Tilsidst drysses med oregano og revet ost.
Bag dem i ovnen ved 200 grader i ca.10-15 min.
Put tomatpure på og drys lidt skinke på alle stykkerne . Tilsidst drysses med oregano og revet ost.
Bag dem i ovnen ved 200 grader i ca.10-15 min.
Søgeord: focaccia, skinke, tomat, frokost, fuldkornsmel, revet, ost, oregano
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Brunch , Frokost
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Velegnet til:
Buffet egnet , Madpakke egnet
Begivenheder:
Studenterfest
Søgeord:
focaccia, skinke, tomat, frokost, fuldkornsmel, revet, ost, oregano
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Brunch , Frokost
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Velegnet til:
Buffet egnet , Madpakke egnet
Begivenheder:
Studenterfest
Søgeord:
focaccia, skinke, tomat, frokost, fuldkornsmel, revet, ost, oregano
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/focaccia-med-skinke-og-tomat
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/focaccia-med-skinke-og-tomat