Logo
www.mad-og-drikke.dk

Fiskespid med rosmarin, ciabatta og bacon

(1) 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
500
g
Fisk "kødfyldt, f.eks. laks"
kødfyldt, f.eks. laks
1,5
stk
Ciabattabrød "uden skorpe"
uden skorpe
2
tsk
Rosmarin
1
fed
Hvidløg
6
spsk
Ekstra jomfru olivenolie
Salt
Peber
12
skiver
Bacon "eller pancetta"
eller pancetta
1 - 2
spsk
Aceto balsamico "evt."
evt.

Tilbehør: salat 

Fremgangsmåde

Forvarm ovnen til 220°. Skær fisken i tern á 2 ½ cm og læg dem i en skål sammen med ciabattatern på samme størrelse. Stød rosmarin i en morter sammen med hvidløg og olie. Hæld krydderolien over fisk og brød og vend det hele godt rundt.

Tag et spid, kom fisk på, så brødtern og fortsæt, til der er ca. 3 stykker fisk og brød på hvert spid og krydr med salt og friskkværnet peber. 3 skiver bacon vikles løst om hvert spid, så baconen også kommer ind imellem ternene.

Læg spiddene på en bageplade, hæld evt. resterende krydderolie over og bag dem i ovnen i 15-20 min., til de er sprøde og gyldne. Dryp evt. lidt Aceto balsamico over hvert stykke fisk, derefter lidt ekstra jomfruolivenolie og skyen fra bagepladen.

Lav evt. dobbelt portion af krydderolien, da ciabattaen opsuger en del.



Søgeord: fisk, laks, ciabattabrød, rosmarin, hvidløg, ekstra, jomfruolivenolie, bacon, pancetta, aceto, balsamico
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Svær
Pris: Dyr
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Fest egnet , Finere madlavning

Højtider:
Nytår

Velegnet til:
Buffet egnet

Søgeord:
fisk, laks, ciabattabrød, rosmarin, hvidløg, ekstra, jomfruolivenolie, bacon, pancetta, aceto, balsamico
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/fiskespid-med-rosmarin-ciabatta-og-bacon/
Kommenter
Giv stjerner
Stjerner (skal udfyldes):

Navn (valgfrit):


Evt. begrundelse (valgfrit):


Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her