Fastelavnsboller
![Fastelavnsboller - Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften](/userFiles/recipes/m/recipe-46.webp)
Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Forvarm ovnen til 200°.
Pisk æggene, mens vand og margarine gives et opkog i en gryde. Gryden tages af varmen og melet kommes i på én gang under kraftig piskning. Brug el-pisker. Afbagningen varmes hurtigt i gennem, så den slipper gryden. Salt og sukker røres i. Tag gryden af varmen og pisk godt, mens æggeblandingen røres i lidt af gangen.
Dæk bagepladen med bagepapir og sæt dejen med 1 spiseske på pladen med god afstand i mellem. Sæt bagepladen midt i ovnen og i de første 25 min. må ovndøren ikke åbnes. Vandbakkelserne bages sammenlagt i 30 - 40 min. til de er gyldne.
Som en prøve på om de er færdigbagte, tages 1 vandbakkelse ud af ovnen og stilles på køkkenbordet. Hvis den ikke falder sammen er vandbakkelserne færdigbagte.
Vandbakkelserne afkøles, toppen klippes af og de fyldes med vanillecreme eller flødeskum rørt op med syltetøj. Læg låget på plads. Kom glasur på eller sigt flormelis henover,
Søgeord: fastelavnsboller, bagværk, vanillecreme, flødeskum, hindbærsyltetøj, glasur, flormelis
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Bagværk
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Højtider:
Fastelavn
Begivenheder:
Fødselsdag
Søgeord:
fastelavnsboller, bagværk, vanillecreme, flødeskum, hindbærsyltetøj, glasur, flormelis
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/fastelavnsboller