Fasanpostej
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
1
stk
Fasan "flået"
1
dl
Sherry "tør"
300
g
Hakket svinekød
1
stk
Løg "hakket"
50
g
Hasselnødder "hakkede"
1,5
tsk
Salt
1,5
dl
Kaffefløde
1
stk
Æg
4
stk
Enebær "knuste"
0,5
tsk
Timian
Peber "Groftkværnet "
2
blade
Husblas
6
skiver
Spæk "tynde"
God julepostej.
Tilbehør: kartofler og tranebærkompot
Tilbehør: kartofler og tranebærkompot
Fremgangsmåde
Skær brystfileterne af fasanen og skær den ene filet i tynde skrå skiver. Læg dem i en skål og hæld sherry over. Skær resten af kødet fra skroget og hak det sammen med den anden filet og svinekødet i en kødmaskine eller foodprocessor. Rør kødet med resten af ingredienserne. Klip husblassen i mindre stykker og kom dem i farsen.
Kom fars og filetskiver lagvis i en lille form på ca. 1 liter. Kom alufolie over. Bag den i ovnen på nederste rille ca. 1 time ved 175 grader, og tag folien af de sidste 15 min. Køl postejen af.
Tip
Husblasen i farsen gør postejen mere skærefast. Postejen kan fryses.
Søgeord: fasanpostej, julepostej, svinesmåkød, sherry, juleopskrifter, mad, enebær
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Dyr
Opskrift: Mad
Kategori:
Frokost , Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Højtider:
Jul
Begivenheder:
Julefrokost
Søgeord:
fasanpostej, julepostej, svinesmåkød, sherry, juleopskrifter, mad, enebær
Pris: Dyr
Opskrift: Mad
Kategori:
Frokost , Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Højtider:
Jul
Begivenheder:
Julefrokost
Søgeord:
fasanpostej, julepostej, svinesmåkød, sherry, juleopskrifter, mad, enebær
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/fasanpostej/
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/fasanpostej/