Farseret mørbrad i rødvinssovs
(1)
6 Personer
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
2
stk
Svinemørbrad
250
g
Hakket svinekød
500
g
Champignon
50
g
Smør
2
dl
Vand
2,5
dl
Rødvin
Jævning "af 15 g mel"
Kulør / sovsekulør
Fremgangsmåde
Mørbraderne gøres i stand og flækkes på langs uden at skære helt igennem. De bankes let med hånden og den rørte fars lægges på den ene mørdbrad sammen med lidt af de ristede champignoner.
Den anden mørbrad lægges over og kødet holdes sammen med kødpinde eller sys sammen, hvorefter de brunes i smør.
Vand, rødvin og krydderier hældes ved og retten steger ca. 1 time. Resten af champignonerne kommes ved og sovsen jævnes, tilsættes kulør og smages til.
Serveres med salat efter årstiden.
Den anden mørbrad lægges over og kødet holdes sammen med kødpinde eller sys sammen, hvorefter de brunes i smør.
Vand, rødvin og krydderier hældes ved og retten steger ca. 1 time. Resten af champignonerne kommes ved og sovsen jævnes, tilsættes kulør og smages til.
Serveres med salat efter årstiden.
Søgeord: farseret, mørbrad, rødvinssovs, hovedretter, opskrifter, mad, svinekød, rødvin
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Dyr
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Fest egnet , Finere madlavning , Hverdagsmad
Højtider:
Nytår
Begivenheder:
Kobber/sølv/guld bryllup
Søgeord:
farseret, mørbrad, rødvinssovs, hovedretter, opskrifter, mad, svinekød, rødvin
Pris: Dyr
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Fest egnet , Finere madlavning , Hverdagsmad
Højtider:
Nytår
Begivenheder:
Kobber/sølv/guld bryllup
Søgeord:
farseret, mørbrad, rødvinssovs, hovedretter, opskrifter, mad, svinekød, rødvin
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/farseret-moerbrad-i-roedvinssovs
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/farseret-moerbrad-i-roedvinssovs