Logo
www.mad-og-drikke.dk

Farserede løg

(1) 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
6
stk
Løg "store"
store
375
g
Hakket oksekød / oksefars
4
spsk
Rasp
2
stk
Æg
1
fed
Hvidløg
2
tsk
Sennep
Herbes de provence
Salt
Peber
2
spsk
Persille "hakket"
hakket

Tilbehør: friskkogt pasta og tomatsauce eller ovnristede kartoffelbåde og en fyldig salat

Fremgangsmåde

Pil løgene og kom dem i kogende, letsaltet vand  8-10 min. Tag løgene op og udhul dem forsigtigt.

Bland det hakkede kød med rasp og rør æggene i et af gangen. krydr med knust hvidløg, sennep, provencekrydderi, salt og peber og tilsæt hakket persille.

Fordel fyldet i de udhulede løg og stil dem i  et smurt, ovnfast fad i den nederste halvdel af ovnen ved 200° 25-30 min.



Søgeord: provencekrydderi, løg, billig, hovedret, mad, opskrifter, hakket, oksekød, farserede, grøntsager
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Søgeord:
provencekrydderi, løg, billig, hovedret, mad, opskrifter, hakket, oksekød, farserede, grøntsager
Muligheder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her