Logo
www.mad-og-drikke.dk

Courgettelasagne

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
2
stk
Courgetter "grønne"
grønne
2
stk
Courgetter "gule"
gule
400
g
Lasagneplader "friske"
friske
1
bundt
Basilikum (frisk)
100
g
Emmentaler "revet"
revet
Bechamelsauce
1
stk
Skalotteløg "meget finthakket"
meget finthakket
2
spsk
Smør
2
spsk
Mel
7,5
dl
Mælk "kogende"
kogende
Salt
Peber
Muskatnød "revet"
revet

Tilbehør:
fintrevet parmesanost
en god grøn salat med olie/eddikedressing

Fremgangsmåde

Skør courgetterne i 1/2 cm tykke skiver. Drys dem med salt og lad dem stå i 15 min.

Tilbered saucen ved at smelte smørret og steg løget heri uden at det tager farve, rør melet i og tilsæt den kogende mælk under piskning lidt efter lidt. Kog op ind imellem. Smag til med kryddereier.

Skyld courgetterne godt.

I et smurt indfast fad ca. 20 x 30 lægges et lag lasagneplader og et grønt lag courgetter, lidt sauce og basilikum. Derefter endnu et lag lasagneplader, et gult lag courgetter, lidt sauce og basilikum. Fortsæt med at lægge dem skiftevis i lag til det hele er brugt op. Slut med sauce.

Bag lasagnen 20 min. i en forvarmet ovn ved 180°, drys med osten og bag den færdig i yderligere 20 min. til osten er let gylden.

Server lasagnen skåret i pæne firkanter og server dem rygende varme med parmesan til at rive over retten og grøn salat ved siden af.



Søgeord: courgettelasagne, lasagne, slankelasagne, , vegetarlasagne, lasagneopskifter, lasagneopskrift, opskrifter, mad, lasagneplader, emmentalerost, emmentaler
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Velegnet til:
Fedtfattig mad , Sund opskrift , Vegatarmad

Søgeord:
courgettelasagne, lasagne, slankelasagne, , vegetarlasagne, lasagneopskifter, lasagneopskrift, opskrifter, mad, lasagneplader, emmentalerost, emmentaler
Muligheder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her