Citrondampede grønsager
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver
Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Antal
Ingredienser
150
g
Gulerod / Gulerødder "i tern"
75
g
Majroe "i tern"
75
g
Ærter "grønne"
Estragon (tørret) "lidt"
Salt "lidt"
Citronskal "lidt"
Et hurtigt og lækkert fedtfattigt tilbehør med en frisk og syrlig smag. Majroer, gulerødder og ærter udgør et smukt farvespil.Vil være lækkert til f.eks en skive stegt kalvelever.
Fremgangsmåde
Kom gulerødder og majroer i en sauterpande med estragon, citron, salt og peber samt lidt vand. Læg låg på og kog vandet væk for kraftig varme, 6-8 min. Kom ærterne på og varm dem igennem. Server straks.
Rigtig god slankeret.
Rigtig god slankeret.
Søgeord: citrondampede, grønsager, majroer, fedtfattigt, slankeret, tilbehør
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Tilbehør
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Velegnet til:
Fedtfattig mad , Sund opskrift , Vegatarmad
Begivenheder:
Kobber/sølv/guld bryllup
Søgeord:
citrondampede, grønsager, majroer, fedtfattigt, slankeret, tilbehør
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Tilbehør
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Velegnet til:
Fedtfattig mad , Sund opskrift , Vegatarmad
Begivenheder:
Kobber/sølv/guld bryllup
Søgeord:
citrondampede, grønsager, majroer, fedtfattigt, slankeret, tilbehør
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/citrondampede-groensager
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/citrondampede-groensager