Citronbagt laks
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
4
stk
Laksefileter
4
spsk
Olivenolie
1
fed
Hvidløg "presset"
1
bundt
Persille "finthakket"
Salt
Peber
8
skiver
Citron "tynde"
Tilbehør: frisk pasta eller små kogte kartofler vendt i pesto
Fremgangsmåde
Læg laksefileterne i et ovnfast fad smurt med lidt olie.
Rør olie med persille, hvidløg, salt og peber. Fordel blandingen over fileterne og læg citronskiverne ovenpå.
Bag laksen ved 175° i ca. 20 min.
Fjern eventuelt skind inden servering.
OBS! Der kan som på billedet også anvendes en halv lakseside.
Søgeord: Citronbagt, laks, fisk, fiskeretter, citron
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Meget let
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Højtider:
Nytår
Begivenheder:
Sommerfest
Søgeord:
Citronbagt, laks, fisk, fiskeretter, citron
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Højtider:
Nytår
Begivenheder:
Sommerfest
Søgeord:
Citronbagt, laks, fisk, fiskeretter, citron
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/citronbagt-laks
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/citronbagt-laks