Logo
www.mad-og-drikke.dk

Cider og sennepskylling

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
2
spsk
Madolie
2
stk
Løg "skåret i skiver"
skåret i skiver
8
stk
Kyllingelår "uden skind"
uden skind
2
fed
Hvidløg "finthakkede"
finthakkede
1
spsk
Mel
3
cl
Cider "sød"
sød
1
spsk
Sennep "grov"
grov

Tilbehør: kogte kartofler og kål

Fremgangsmåde

Varm olien på en stor pande og steg løgene i 8-10 min. under hyppig omrøring, til de er blevet brune. Skub dem over til den ene side og læg kyllingelårerne på panden, stænk med ekstra olie hvis det bliver nødvendigt.

Drys hvidløg over og steg kødet ved høj varme i ca. 10 min., mens det vendes nogle gange, til det er brunet overalt.

Drys melet over kødet og steg i 1 min. under omrøring. Rør cider i og lad den boble over middel til møj varme i 2 min., mens du rører i den nu og da, så saucen koger en smule ind. Rør sennep i og lad det simre, under låg i 10 min.

Smag til og server med kartofler og kål.



Søgeord: cider, sennepskylling, opskrift, mad, hovedret, kyllingelår, grov, sennep
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Velegnet til:
Fedtfattig mad , Sund opskrift

Søgeord:
cider, sennepskylling, opskrift, mad, hovedret, kyllingelår, grov, sennep
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/cider-og-sennepskylling

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her