Chokolade karamel popcorn
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Antal
Ingredienser
1,6
dl
Popcorn "til at poppe"
Karamel
1,6
dl
Sirup
2
spsk
Sukker / melis / stødt melis
0,25
kop
Vand
Chokolade
450
g
Chokolade "smeltet mørk"
Fremgangsmåde
Karamel:
Kom sukker, sirup og vand i en stor pande over medium varme. Kog indtil karamellen er let gylden. Tilsæt popcornene og bland med en træspatel eller træske. Kom de kameliserede popcoren ud på et stykke bagepapir og lad det køle af. Når det er blevet koldt brækkes det i små stykker.
Chokolade:
Kom popcornene i en stor skål. Brug en øse til at hælde den smeltede chokolade ud over. Rør imens med en træske indtil alle popcornene er dækket af chokolade. Hæld popcornene ud på et stykke bagepapir og lad det afkøle lidt. Når det er koldt kan det kommes i dekorative poser og gives som velkomstgave f.eks.
Tip:
Du kan også benytte lys chokolade eller hvid chokolade til at dække popcornene.
På billedet her er der lavet chokolade popcorn.
Søgeord: popcorn, karamel, chokolade, slik
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Slik / konfekt , Snacks
Opskriftstype:
Børnevenlig opskrift , Fest egnet
Højtider:
Jul , Halloween
Begivenheder:
Fødselsdag , Sommerfest , Fest
Søgeord:
popcorn, karamel, chokolade, slik
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Slik / konfekt , Snacks
Opskriftstype:
Børnevenlig opskrift , Fest egnet
Højtider:
Jul , Halloween
Begivenheder:
Fødselsdag , Sommerfest , Fest
Søgeord:
popcorn, karamel, chokolade, slik
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/chokolade-karamel-popcorn
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/chokolade-karamel-popcorn