Champignonsuppe
(1)
4 Personer
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
500
g
Champignon "friske"
1
stk
Løg
30
g
Smør
5
spsk
Hvedemel
1
l
Hønsebouillon "vand + 2 terninger"
2
dl
Piskefløde
0,5
tsk
Groft salt
Peber "hvid"
Citronsaft "evt."
Tilbehør: flutes eller kuvertbrød
Fremgangsmåde
Skær champignonerne i skiver. Hak løget fint. Smelt smørret og svits løget heri, til det er klart. Drys mel over og bag det sammen.
Tilsæt bouillonterninger og vand, lidt efter lidt under piskning. Kom champignonskiverne i og lad dem koge ca. 20 min. til de bliver lidt bløde.
Tilsæt fløde og varm suppen op til kogepunktet.
Smag til med salt, peber og evt. citronsaft.
Søgeord: champignonsuppe, grøntsagssupper, hønsebouillon, piskefløde
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Frokost , Forret , Suppe , Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Velegnet til:
Vegatarmad
Søgeord:
champignonsuppe, grøntsagssupper, hønsebouillon, piskefløde
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Frokost , Forret , Suppe , Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Velegnet til:
Vegatarmad
Søgeord:
champignonsuppe, grøntsagssupper, hønsebouillon, piskefløde
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/champignonsuppe
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/champignonsuppe