Champagnesorbet
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver
Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Antal
Ingredienser
4
dl
Æggehvide
4
dl
Mousserende vin
Fremgangsmåde
Hæld vinen i en skål og stil den i fryseren til næste dag.
Pisk æggehviderne stive. Pisk den frosne vin til en grødet masse. Bland det sammen og pisk hviderne i for sagte hastighed.
Stil sorbeten tilbage i fryseren og tag den først ud lige inden, den skal serveres.
Pisk æggehviderne stive. Pisk den frosne vin til en grødet masse. Bland det sammen og pisk hviderne i for sagte hastighed.
Stil sorbeten tilbage i fryseren og tag den først ud lige inden, den skal serveres.
Søgeord: champagnesorbet, sorbet, mousserende, vin
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Meget let
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Dessert , Is / sorbet
Opskriftstype:
Fest egnet
Højtider:
Nytår , Valentine
Begivenheder:
Jubilæum , Kobber/sølv/guld bryllup , Konfirmation
Søgeord:
champagnesorbet, sorbet, mousserende, vin
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Dessert , Is / sorbet
Opskriftstype:
Fest egnet
Højtider:
Nytår , Valentine
Begivenheder:
Jubilæum , Kobber/sølv/guld bryllup , Konfirmation
Søgeord:
champagnesorbet, sorbet, mousserende, vin
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/champagnesorbet
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/champagnesorbet